Åbent hus

Se letbanen indefra

Lørdag 8. oktober kl. 10-15 har du mulighed for at se letbanen indefra, når Aarhus Letbane holder åbent hus i det nye Trafik- og Servicecenter. Dørene bliver slået op til kontrolcenter, kontorer og værksteder, og du får også mulighed for at komme indenfor i de to forskellige letbanetog, Tango og Variobahn.

På dagen kan du blandt andet høre medarbejdere fra Aarhus Letbane fortælle om udviklingen i byggeriet og de nye tog, og du kan blive klogere på, hvordan bæredygtighed er et vigtigt element i byggeriet. Samtidig kan du også få flere informationer om billetpriser og køreplaner af Midttrafiks medarbejdere.

Praktiske informationer

Åbent hus lørdag 8. oktober kl. 10-15 på Letbanens Trafik- og Servicecenteret på P. Hiort Lorenzens Vej 71-95, Aarhus C.

Adgang skal ske til fods, da det ikke er muligt at parkere på stedet og langs P. Hiort Lorenzens Vej. Benyt i stedet bus 12 til Søren Frichs Vej ved Åhusene, eller parker i nærheden ved eksempelvis p-pladsen mellem Godsbanen og Institut for X eller Scandinavian Congress Centre.

Der er gratis entre til arrangementet, og tilmelding er ikke nødvendig.

Spørgsmål

Læs de oftest stillede spørgsmål om Letbanen - og svarene herpå.

Rejse

Se hvor og hvordan, du kan rejse med Letbanen fra maj 2017.

Kontakt

Spørgsmål og kommentarer til Letbanen er velkomne.

Arkiv

Hvornår var det nu det var? Søg tilbage i Letbanens arkiver.