Lisbjerg/Nye

Testkørsler

Indre strækning i Lisbjerg/Nye er teknisk færdigbygget. Det vil sige, at der er etableret letbanestationer, kørestrøm og signalanlæg.

Selvom strækningen er en del af den nye letbanelinje i det centrale Aarhus, er strækningen forbundet med åbningen af henholdsvis Odder- og Grenaabanen. Således bliver den resterende indre strækning mellem Lisbjerg og Lystrup testet i forbindelse med forberedelserne af Grenaabanen.

De indledende testarbejder startede sommeren 2018 på Grenaabanen og var en del af forberedelserne til, at man senere kan udføre dynamiske test på strækningen. Læs mere om de indledende testarbejder på Grenaabanen.

Fra mandag 8. oktober intensiveres testkørslerne af letbanestrækningen mellem Grenaa og Aarhus. Hastigheden øges til 100 km/t, så det bliver ekstra vigtigt kun at benytte markerede og sikre overgange. Læs mere om de dynamiske testkørsler på Grenaabanen

Læs mere om Indre strækning.

Se billeder fra testkørsler i Lisbjerg

Testkoersler Indre StraekningTestkoersler Indre Straekning 2Testkoersler Indre Straekning 3Testkoersler Indre Straekning 4

Spørgsmål

Læs de oftest stillede spørgsmål om Letbanen - og svarene herpå.

Nyheder

Følg med i aktuelle nyheder om letbaneprojektet.

Kontakt

Spørgsmål og kommentarer til Letbanen er velkomne.

Arkiv

Hvornår var det nu det var? Søg tilbage i Letbanens arkiver.