Indberet en farlig situation

Sådan indberetter du en farlig situation

Letbanen skal være sikker for alle: Passagerer, trafikanter og medarbejdere. Aarhus Letbane arbejder hele tiden på at opbygge en stærk sikkerhedskultur – og det kan du også bidrage til.

Har du oplevet eller observeret en farlig situation på eller i nærheden af Letbanen, opfordres du til at kontakte Aarhus Letbane.

Hvad er en farlig situation?

En farlig situation kan være alt fra uheld til nær-ved-hændelser eller uønskede tilstande på Letbanen. Aarhus Letbane modtager gerne henvendelser om alt, som kan risikere at være til fare for personer, materiel eller miljø.

Har du oplevet eller observeret en farlig situation?

Aarhus Letbane ønsker hele tiden at forbedre letbanesikkerheden og modtager gerne henvendelser fra alle, der har oplevet eller observeret en  farlig situation.

Indberet en en farlig situation ved at udfylde denne formular.

Hvem kan henvende sig?

Du behøver ikke at arbejde for Aarhus Letbane for at kunne bidrage til en høj letbanesikkerhed. Alle, som rejser med, er naboer til eller arbejder på eller i nærheden af Letbanen, kan henvende sig til Aarhus Letbane om farlige situationer.

Hvad skal Aarhus Letbane vide?

Beskriv hændelsen med så mange detaljer som muligt. For at Aarhus Letbane kan reagere bedst muligt på din henvendelse, er det vigtigt at give en kort beskrivelse af hændelsens karakter og omfang samt tid og sted for hændelsen.

Hvad sker der med henvendelserne?

Når du henvender dig til Aarhus Letbane, analyserer og behandler vi dine oplysninger, og eventuelle forebyggende tiltag sættes i værk for at forbedre sikkerheden på stedet.

Vi gør os umage for at svare dig, så du ved, at vi har modtaget din henvendelse.

Tak for din hjælp!

 

Er der akut brug for kontakt til Aarhus Letbanes undersøgelsesvagt, kan denne kontaktes på tlf. nr. 24 91 24 92. Benyt kun telefonnummeret, hvis der er behov for hurtig respons på en farlig situation.

Drejer det sig om driftsforstyrrelser, adgang til perroner, glemte sager eller lign., bedes du kontakte Midttrafiks kundeservice på tlf. 70 210 230.

Hvordan indberetter jeg en farlig situation?

Indberet en farlig situation ved at udfylde denne formular.

 

Er der akut brug for kontakt til Aarhus Letbanes undersøgelsesvagt, kan denne kontaktes på tlf. nr. 24 91 24 92. Benyt kun telefonnummeret, hvis der er behov for hurtig respons på en farlig situation.

Drejer det sig om driftsforstyrrelser, adgang til perroner, glemte sager eller lign., bedes du kontakte Midttrafiks kundeservice på tlf. 70 210 230.