Visualisering af Bestsellers ny domicil på Aarhus Havn

Langs med banen

Igen gang i Bestseller og Navitas på Aarhus Ø

De 800 Bestseller-ansatte, som skal arbejde i tøjmastodontens nye aarhusianske domicil, kommer til at flytte ind på Aarhus Ø i foråret 2015 som planlagt. Det står klart, efter entreprenøren MT Højgaard har overtaget byggeriet fra den oprindelige hovedentreprenør Pihl & Søn, som gik konkurs tidligere på året.

– Vi er glade for aftalen med MT Højgaard, og selvom det har været en lang og hård proces, glæder vi os til at komme i gang med det, det hele handler om – at få færdiggjort byggeriet til gavn for vores kollegaer, siger Bestsellers projektleder på byggeriet, Anders Krogh Hansen.

Bygningen er tegnet af den aarhusianske tegnestue C.F. Møller og har et samlet etageareal på cirka 22.000 kvadratmeter.      Navitas også genoptaget Navitas-bygningen, der også blev ramt af konkursen, har ligeledes fundet ny bygherre. A. Enggaard A/S overtager byggeriet, og efter ingeniørvirksomheden har haft held med at samle alle oprindelige underentreprenører igen, kan tidsplanen for byggeriet ligeledes fastholdes.

Navitas-bygningen skal huse 2.000 ingeniør- og maskinmesterstuderende, som flytter ind i september 2014.

Aarhus Letbane etablerer et nyt standsningssted ved Navitas og stopper dermed tre steder på havnestrækningen.

Læs mere om Letbanens køretider og frekvens