Weekendspaerring Af Djurslandmotorvejen Web

SPÆRRING

Djurslandmotorvejen lukkes i 25 timer

En bule under letbanebroen i Aarhus Nord udbedres den kommende weekend. Søndag 14. september kl. 05 til mandag 15. september kl. 06 vil Djurslandmotorvejen derfor være spærret mellem til- og frakørsel 19 Lisbjerg og afkørsel 20 Skejby i begge retninger.

Østgående trafik i retning mod Hornslet vil blive ledt af motorvejen ved rampe 20 Skejby og via omkørselsskilte på motorvejen igen ved rampe 19 Lisbjerg. Vestgående trafik vil blive ledt af motorvejen ved rampe 19 Lisbjerg og via omkørselsskilte på motorvejen igen ved rampe 20 Skejby.

Asfaltarbejdet vil fjerne den bule i vejen, der har gjort det nødvendigt at reducere den højst tilladte hastighed fra 110 til 80 km/t på strækningen omkring den nye letbanebro. Bulen er opstået i forbindelse med fundering af broens søjler, der har skabt en jordfortætning under asfalten. Mange bilister har undret sig over fartgrænsen på 80 km/t, men for andre køretøjer som for eksempel motorcykler har bulerne været farlige at passere med mere end 80 km/t.

Arbejdet med at udjævne vejen tager 25 timer. Når det er overstået, vil det atter være tilladt at køre 110 km/t på strækningen.

Læs mere på vejdirektoratet.dk