Olof Palmes Alle

AARHUS N

Kortvarig ensretning af Olof Palmes Allé

På grund af vejarbejde lukkes Olof Palmes Allé kortvarigt for trafik i det sydvestlige spor mellem Brendstrupgårdsvej og Nehrus Allé.

Lukningen af sporet begynder i morgen torsdag 26. november kl. 17 og fortsætter frem til fredag 27. november kl. 6. I dette tidsrum vil Olof Palmes Allé være ensrettet, så det kun er muligt at køre fra Nehrus Allé eller Halmstadgade i den nordøstlige side af vejen frem mod Brendstrupgårdsvej. 

Beboere og andre med ærinde på den sydvestlige side af Olof Palmes Alle som plejer at dreje op ad Olof Palmes Alle fra Brendstrupgårdsvej, bliver i stedet nødt til at benytte Nehrus Alle/Halmstadsgade for at komme frem til Olof Palmes Alle.

Her er der mulighed for at vende i den nyetablerede rundkørsel på Olof Palmes Alle og køre videre i det sydvestgående spor. 

Har man behov for at køre ind på privathospitalet Aleris-Hamlet i bunden af Olof Palmes Allé, er det i spærreperioden tilladt at køre ind i rundkørslen og mod færdselsretningen for derved at nå frem til hospitalet.

Spaerring Af Spor Olof Palmes Alle