PMV 2

Skejby

Letbanen bygger om på Paludan Müllers Vej

Frem til uge 33 bliver T-krydset Paludan Müllers Vej – Skejbybakkevej forberedt til Letbanen. 19.-20. juli spærres krydset for al trafik.

Palludan Muellers Vej Skejbybakkevej Juli2015

 

Det er arbejdet med at etablere kabelbakker og forberedelse af fundament i Letbanens krydsning af Paludan Müllers Vej i Skejby, der nu går i gang.

Søndag og mandag 19.-20. juli 2015 spærres krydset totalt for gennemkørende trafik. Spærringen træder i kraft søndag kl. 6 og fortsætter frem til mandag kl. 18.

Herefter og til og med 29. juli 2015 udføres vejarbejde i krydsets nordlige side af Paludan Müllers Vej, og trafikanter vil derfor blive ledt over i midlertidige vejbaner. I den periode kan trafikanter fra Skejbybakkevej ikke svinge til venstre ad Paludan Müllers Vej. I stedet kan der svinges til højre for at vende i rundkørslen og køre tilbage ad Paludan Müllers Vej.

Fra 30. juli – 10. august udføres vejarbejdet i krydsets sydlige side af Paludan Müllers Vej, hvilket medfører, at højresving fra Paludan Müllers Vej ad Skejbybakkevej er spærret. Trafikanter der kommer fra hospitalssiden ad Paludan Müllers Vej og som ønsker at køre ad Skejbybakkevej må i perioden fortsætte lige ud i krydset, vende i rundkørslen og returnere til T-krydset, hvor venstresving ad Skejbybakkevej er muligt.

Med det forberedende anlægsarbejde og fundamentet på plads i august er strækningen klar til etablering af transportsystemet med skinner og kørestrøm.

Spærring udsat af hensyn til Grøn Koncert

For at genere hverdagstrafikken mindst muligt, var spærringen af T-krydset Paludan Müllers Vej – Skejbybakkevej oprindeligt planlagt til weekenden 18.-19. juli. Lørdag 18. juli er der imidlertid Grøn Koncert på den nærliggende Marienlystvej. Af hensyn til de tusindvis af koncertgæster, der forventes at komme fra nord, er spærringen derfor flyttet til søndag og mandag 19.-20. juli.