CMC

Åbent hus

Se letbanen indefra

Lørdag 8. oktober kl. 10-15 har du mulighed for at se letbanen indefra, når Aarhus Letbane holder åbent hus i det nye Trafik- og Servicecenter. Dørene bliver slået op til kontrolcenter, kontorer og værksteder, og du får også mulighed for at komme indenfor i de to forskellige letbanetog, Tango og Variobahn.

På dagen kan du blandt andet høre medarbejdere fra Aarhus Letbane fortælle om udviklingen i byggeriet og de nye tog, og du kan blive klogere på, hvordan bæredygtighed er et vigtigt element i byggeriet. Samtidig kan du også få flere informationer om billetpriser og køreplaner af Midttrafiks medarbejdere.

Praktiske informationer

Åbent hus lørdag 8. oktober kl. 10-15 på Letbanens Trafik- og Servicecenteret på P. Hiort Lorenzens Vej 71-95, Aarhus C.

Adgang skal ske til fods, da det ikke er muligt at parkere på stedet og langs P. Hiort Lorenzens Vej. Benyt i stedet bus 12 til Søren Frichs Vej ved Åhusene, eller parker i nærheden ved eksempelvis p-pladsen mellem Godsbanen og Institut for X eller Scandinavian Congress Centre.

Der er gratis entre til arrangementet, og tilmelding er ikke nødvendig.