Koereplan

Høring

Hvad siger du til køreplanerne?

Nu får du mulighed for at give din mening til kende om Midttrafiks forslag til nye buskøreplaner. De nye køreplaner for linjerne i og omkring Aarhus skal gælde fra august 2017. Den offentlige høring foregår via midttrafik.dk fra 9. januar til og med 22. januar 2017.

Køreplanerne for Aarhus er det konkrete resultat af Kollektiv Trafikplan 2017 for Aarhusområdet, som Regionsrådet og Aarhus Byråd vedtog i henholdsvis august og september 2016. For første gang i danmarkshistorien er en letbane tænkt ind i en trafikplan, og de mange letbaneafgange betyder, at antallet af bustimer samlet set bliver reduceret.

Kommentér på de største ændringer

Det er på buslinjer med større ændringer, at et nyt køreplanforslag kommer i høring. Og det vil være muligt at indtaste dit høringssvar i en blanket, der findes online sammen med oplægget til den nye køreplan.

På nogle linjer vil der kun ske mindre eller slet ingen justeringer i forhold til i dag.

Midttrafik vil vurdere alle de svar, der kommer ind i høringsperioden, og derefter udarbejde de endelige køreplaner. Da selve trafikplanen var i høring i begyndelsen af 2016, kom der over 1.000 høringssvar, og det førte til flere konkrete ændringer i den endelige plan. 

Læs mere om køreplaner i høring

Se Kollektiv Trafikplan 2017