Klokhoejen Header

Parker & Rejs

Sadl om på Klokhøjen

Der er godt nyt til pendlerne nord og øst for Aarhus. De kan nemlig se frem til det nye Parker & Rejs-anlæg ved Klokhøjen i Lisbjerg, som forventes at stå færdigt i sidste halvdel af 2017.

Anlægget skal gøre det nemmere for bilister at parkere bilen og tage enten cyklen eller Letbanen ind til byen.

Parker & Rejs-anlægget i Lisbjerg er det første anlæg af så stor størrelse i Aarhusområdet, og det vil i første omgang kunne rumme 100 biler og 80 cykler.

Det lette skift

Anlægget ved Klokhøjen er et led i kommunens overordnede strategi om at gøre det nemmere for trafikanter at kombinere flere transportformer. Letbanen vil standse ved anlægget med korte intervaller.

- Parker & Rejs-anlægget skal være med til at binde oplandet tættere på byen ved at sikre en hurtig og gnidningsfri rejse uden lange bilkøer. Der er rigtig meget trafik i og omkring det nordlige Aarhus, så vi håber, at det store nye anlæg giver flere lyst til at parkere bilen og tage Letbanen det sidste stykke, siger Carsten Thomsen, projektleder for anlæg i Aarhus Kommune.

På Parker & Rejs-anlægget vil der holde pendlercykler, så det er muligt at cykle via supercykelstien fra Lisbjerg ind til Aarhus centrum.

Visioner for Parker & Rejs-anlægget

Klokhoejen IlluKlokhoejen Skarpere