Ledelse

Aarhus Letbane skal have ny direktør

I forbindelse med færdiggørelsen af Aarhus Letbane og den heraf følgende overgang fra anlæg til drift, skal der etableres en organisation til at varetage Letbanen fremover.

I den forbindelse finder bestyrelsen det naturligt, at direktøren i Aarhus Letbane, Claus Rehfeld Moshøj, har søgt nye udfordringer. Claus Rehfeld Moshøj stopper som direktør for Aarhus Letbane ved årsskiftet. 

Allerede i juni igangsatte bestyrelsen en proces for at finde en afløser. Bestyrelsen forventer at kunne præsentere en ny direktør for Aarhus Letbane i løbet af efteråret.

Aarhus Letbane åbner som planlagt for passagerer den 23. september. I første omgang på strækningen mellem Aarhus H og Aarhus Universitetshospital. Til december følger strækningen mellem Aarhus og Odder, mens strækningen til Grenaa åbner i begyndelsen af 2018.

Bestyrelsen værdsætter det store arbejde, som Claus Rehfeld Moshøj og resten af organisationen har lagt i anlægget af Danmarks første letbane og vil her benytte lejligheden til at ønske Claus Rehfeld Moshøj alt godt i hans nye job.

Spørgsmål

Læs de oftest stillede spørgsmål om Letbanen - og svarene herpå.

Nyheder

Følg med i aktuelle nyheder om letbaneprojektet.

Kontakt

Spørgsmål og kommentarer til Letbanen er velkomne.

Arkiv

Hvornår var det nu det var? Søg tilbage i Letbanens arkiver.