Havnegade Jan2017

Omkørsel

Havnegade og Skolebakken spærret over fire nætter

Letbanen skal igen støbe skinner ned i beton langs med Havnegade og Skolebakken. Arbejdet medfører lukning af Havnegade og Skolebakken i nordgående retning over i alt fire nætter.

Aarhus Letbane har travlt med at etablere skinner langs den nye havnefront i Aarhus.

I uge 4 skal der støbes skinner ned i beton langs med Havnegade og Skolebakken på strækningen mellem Mindebrogade og Sankt Olufs Gade.

I forbindelse med støbningen afleverer cementblandere deres last fra det nordgående spor på Havnegade og Skolebakken. Det medfører lukning af det nordgående spor over fire nætter: Mandag aften 23. januar til fredag nat 27. januar i tidsrummet kl. 21-05. 

Lysregulering på Skolebakken

Mens det nordgående spor er lukket for trafik, vil bilister blive ledt af en omkørsel ind ad Mindebrogade, videre ad Skolegade og tilbage på Havnegade via Skolegyde. Herfra ledes trafikken ud på Skolebakken, hvor bilisterne skiftes til at benytte det ene spor ved hjælp af lysregulering.

Arbejdet udføres om aftenen og natten for ikke at genere dagstrafikken. Omkørslen via Skolegade og trafikreguleringen på Skolebakken vil være tydeligt markeret med trafiktavler.

Trafikafvikling

Skolegade OmkoerselTrafikafvikling Skolebakken