Paa Sporet Af Aarhus Letbane Ny

Podcast

Nye afsnit af ”På Sporet af Aarhus Letbane”

Podcastserien om Aarhus Letbane er tilbage. Op til den officielle åbning af Letbanen lanceres tre nye afsnit af ”På Sporet af Aarhus Letbane”.

”… Men inden vi kommer for godt i gang, så har du nok et spørgsmål, som du gerne vil stille. Hvad laver du her igen? Sidst du hørte min stemme, var i afsnit 12, der udkom i starten af december sidste år. Men nu er jeg her igen. For der er meget mere, du bør vide om Letbanen…”

Sådan lyder starten på afsnit 13 af ”På Sporet af Aarhus Letbane”, mens Andrew Davidsons sprøde stemme introducerer lytterne til første ud af tre nye afsnit. For der er selvfølgelig altid flere historier om Letbanen.

Pas på Letbanen – den er ny i trafikken!

I første nye afsnit tages lytterne med, når Danmarks første letbanetog slippes løs i gaderne i Aarhus. Vi skal alle vænne os til et nyt transportmiddel, der på den ene side vejer 50 tons og bruger lang tid om at bremse og på den anden side er både hurtigt og støjsvagt. Lyt med og få gode råd til, hvordan du omgås den nye gigant i trafikken uden at få skrammer.

Afsnit 13 kan allerede nu hentes i din podcast-app eller findes her.

Hvem er letbaneførerne?

Næste afsnit i føljetonen skal handle om letbaneførerne – de første i Danmark af sin slags, som skal køre letbanetogene. I afsnit 14 tages lytterne med bag kulissen, når to nye letbaneførere fortæller deres historier om at sidde bag styrepinden. Hvad skal der til for at blive letbanefører, og hvilket stof er de gjort af? Én ting er sikkert: Letbaneførerne brænder for at køre letbanetog, og det er med julelys i øjnene, at de fortæller om deres nye arbejdsplads.

Afsnit 14 udkommer sidst i august og kan hentes her.

Sidste afsnit i podcastserien bliver en overraskelse og lanceres umiddelbart i forlængelse med åbningsfesten 23. september.

Find alle afsnit af podcastserien her

Få en smagsprøve på afsnit 13:

Podcast Insta

 

Link til Aarhus Letbanes Instagram