Omkørsel

Øllegårdsvej spærret på hverdage under testkørsel

Aarhus Letbane skal testkøre letbanetog i Viby og spærrer for tværgående trafik ved Øllegårdsvej i hverdage frem til 15. september.

Selv om den gamle nærbane først genåbner som letbane i efteråret 2017, bruges strækningen flere steder til testkørsel af de nye letbanetog. I øjeblikket testkører Aarhus Letbane i Viby mellem Rosenhøj og Gunnar Clausens Vej.

Testkørsel af de nye letbanetog i Viby foregår på hverdage i tidsrummet kl. 9-17, og det kræver en spærring for tværgående trafik ved krydsningen over letbanesporet på Øllegårdsvej på hverdage i tidsrummet kl. 8.30-17.30.

I stedet sendes bilister ud på en mindre omvej og kan komme frem til Øllegårdsvej via Skanderborgvej, Gunnar Clausens Vej og Jens Juuls Vej.

I samarbejde med Midttrafik er der udarbejdet en alternativ køreplan for rute 82, som normalt krydser det kommende letbanespor ved Øllegårdsvej.

Overkørslen ved Øllegårdsvej vil være spærret døgnet rundt til og med den 15. september.

Gå ikke over sporene – der kommer letbanetog

Det er vigtigt, at man respekterer de afspærringer og skilte, som opsættes i forbindelse med omdannelsen af nærbane til letbane.

Især testkørsel af de nye letbanetog gør sporet til et farligt sted at opholde sig. De nye letbanetog kører nemlig på strøm og er så lydsvage, at man let kan blive overrasket, når de kommer kørende med høj fart. 

Omkørsel

Spørgsmål

Læs de oftest stillede spørgsmål om Letbanen - og svarene herpå.

Nyheder

Følg med i aktuelle nyheder om letbaneprojektet.

Kontakt

Spørgsmål og kommentarer til Letbanen er velkomne.

Arkiv

Hvornår var det nu det var? Søg tilbage i Letbanens arkiver.