Perron Stjerneplads

Støj

Letbanen larmer lidt endnu

Det afsluttende arbejde på letbanens nye perroner udføres i disse dage. Det kan medføre støj om natten fra 13. september og nogle dage frem.

Op til åbningen af Danmarks første letbane lørdag den 23. september arbejdes der på højtryk for at blive færdig til tiden.

På strækningen fra Stjernepladsen til Nehrus Allé omfatter arbejdet bl.a. tilpasning af perronerne. Dette arbejde kræver brug af vinkelsliber, der støjer ganske meget. Da letbanetogene kører tests i dagtimerne, er det desværre nødvendigt at udføre denne opgave om natten, når Letbanen ikke kører. Vi beklager de støjgener, som det medfører for letbanens naboer.

Arbejdet ventes afsluttet i løbet af onsdag aften den 13. september og de første nattetimer torsdag den 14. september.

Kommunen udfører asfaltarbejde

Aarhus Letbane er ikke de eneste, der arbejder i området i disse dage. Aarhus Kommune er samtidig ved at lægge ny asfalt på Randersvej og Nørrebrogade. Af hensyn til trafikken udføres dette arbejde også i nattetimerne. Da asfaltarbejdet også omfatter brug af støjende skæreværktøjer, vil man som nabo også blive berørt af dette arbejde.

Ved at udføre de to opgaver på samme tid, mindskes den samlede tid, hvor man som nabo udsættes for støjende anlægsarbejde om natten.