Vedligehold

Letbanen rydder op og klipper græs

I uge 15 rydder Aarhus Letbane op efter anlægsarbejdet og klipper græsset mellem Nørreport og Skejby. Arbejdet udføres om natten.

Anlægsarbejdet med Aarhus Letbane er ved at være afsluttet. I uge 15 – fra mandag den 8. april til og med fredag den 12. april - ryddes der op efter anlægsarbejdet på strækningen fra Langelinie ved havnen til Ringgadebroen i det centrale Aarhus. Arbejdet udføres om natten for ikke at forstyrre letbanedriften. 

Oprydningen udføres bl.a. med en skinnekørende gravemaskine og en sugemaskine, der bruges til at suge skærver op i en tank. Især arbejdet med skærverne kan kortvarigt medføre støj, når sugemaskinen passerer. 

Græsset skal slås

I samme tidsrum skal græs og planter slås og plejes i letbanens grønne spor fra Nørreport til Brendstrupgårdsvej i Skejby. Arbejdet omfatter blandet kørsel med en plænetraktor, og derfor må der forventes lidt støj i kortere perioder, mens materiellet kører forbi. 

Endelig udføres der i uge 15 ukrudtsbrænding i letbanesporet langs Toldboden på havnepladsen, hvor sporet ligger i brosten.

Spørgsmål

Læs de oftest stillede spørgsmål om Letbanen - og svarene herpå.

Nyheder

Følg med i aktuelle nyheder om letbaneprojektet.

Kontakt

Spørgsmål og kommentarer til Letbanen er velkomne.

Arkiv

Hvornår var det nu det var? Søg tilbage i Letbanens arkiver.