Letbane Sommerbillede Web

Vedligehold

Planlagt vedligehold på hele Letbanestrækningen

I de kommende uger vil Aarhus Letbane arbejde med vedligeholdelsesopgaver på hele strækningen mellem Grenaa og Odder.

I ugerne 36 og 37 arbejdes der mellem Grenaa og Østbanetorvet, i uge 38 arbejdes der mellem Lystrup og Aarhus H og i uge 39 og 40 arbejdes der mellem Aarhus H og Odder.

Vedligeholdelsesarbejdet udføres hovedsageligt i nattetimerne for at undgå at påvirke Letbanens drift. For passagerne betyder det, at der ikke kører letbanetog i de sene aften- og nattetimer, på de strækninger hvor der arbejdes. Du kan tjekke, hvad det betyder for din rejse med Letbanen på  Rejseplanen og Midttrafiks hjemmeside.

Naboer til Letbanen kan opleve kortvarige støjgener i de sene aften- og nattetimer, i tidsrummet 21.00 og frem til 5.45, på de strækninger hvor der arbejdes.

Perioden er det, vi kalder kampagneuger, hvor vi samler en række vedligeholdelsesopgaver for at udføre dem så effektivt som muligt. Opgaverne kan være mange, men i denne omgang er der særligt fokus på at beskære bevoksning og få kørt skærver ud.

Der vil også blive udbedret andre mindre fejl og mangler på strækningen, så vi er klar til at gå vinteren i møde. 

Aarhus Letbane og Midttrafik anbefaler, at man altid tjekker Rejseplanen og Midttrafiks hjemmeside, hvis man skal med Letbanen.