Magasin

Letbanen - binder Østjylland sammen

Efter fire års anlægsarbejde, en investering på 3,5 milliarder kroner fordelt over 110 km og fire kommuner, er Aarhus Letbane åben. Først i den centrale del af byen fra Aarhus H til Universitetshospitalet i Skejby, dernæst på strækningen mod Odder og videre mod Lisbjerg, og senere på den sidste strækning mod Grenaa.

Østjylland har fået Danmarks første letbane. I dette magasin inviteres du indenfor hos nogle af de østjyder, som får glæde af Letbanen. For med Letbanen kan du bo udenfor Aarhus og nemt komme på arbejde. Med Letbanen får virksomheder og erhverv lettere ved at tiltrække ny arbejdskraft. Og med Letbanen er du tættere på kulturelle tilbud i Aarhus og omegn.

Læs magasinet om Letbanen:

Magasin

 

  

 

 

 

 

 

 

Fire videoer - tre cases

I forbindelse med magasinet er der lavet fire videoer, herunder tre cases fra magasinet. I videoerne får borgere fra Odder Kommune, Syddjurs Kommune og Norddjurs Kommune mulighed for at fortælle, hvad de glæder sig mest til, når Letbanen åbner i deres lokalområde.

Se videoen "Letbanen - binder Østjylland sammen":

Se videoen om gymnasieeleven Hector fra Odder, der kommer tættere på kulturen med Letbanen:

Se videoen om Janni fra Øster Alling på Djursland, som glæder sig til at tage Letbanen på arbejde:

Se videoen om Lene fra det lokale idrætscenter i Mørke på Djursland, som mener, at Letbanen skaber grobund for byudvikling:

Spørgsmål

Læs de oftest stillede spørgsmål om Letbanen - og svarene herpå.

Nyheder

Følg med i aktuelle nyheder om letbaneprojektet.

Kontakt

Spørgsmål og kommentarer til Letbanen er velkomne.

Arkiv

Hvornår var det nu det var? Søg tilbage i Letbanens arkiver.