Praktikant til kommunikation

Hos Aarhus Letbane søger vi en kreativ praktikant med passion for kommunikation og lysten til at sætte sit præg på Danmarks første letbane. Som en del af vores kommunikationsteam er du med til at fortælle om den betydning, Letbanen har for østjydernes hverdag, gennem eksekveringen af kommunikationstiltag og strategier.

 

Gennem din praktik arbejder du tæt sammen med vores projektleder inden for kommunikation. Her får du mulighed for at prøve kræfter med alt fra kampagneudvikling og -eksekvering til tekstforfatning og videoproduktion. Praktikken vil også omfatte opsøgende arbejde hos relevante samarbejdspartnere, der skal bidrage til nye spændende projekter. Vi favner bredt inden for kommunikation, hvor vi blandt andet arbejder med stakeholder management, bæredygtighed, pressehåndtering og intern kommunikation. Der er altså rig mulighed for at udfolde sig inden for lige præcis dit interesseområde.

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse inden for kommunikation, markedsføring eller lignende, men vi er åbne over for forskellige uddannelser og interesser. For os er det vigtigt, at du;

  • har interesse for arbejdet i en politisk styret organisation
  • har lyst til at bidrage med kreative ideer
  • har gåpåmod og lyst til at eksekvere
  • er proaktiv, nysgerrig og kan arbejde selvstændigt
  • kommer med godt humør

 

Vi tilbyder en praktik, hvor du kan prøve kræfter med mange forskellige opgaver og discipliner inden for kommunikation og markedsføring af Aarhus Letbane. Er du interesseret i online markedsføring, har du også mulighed for at få indblik i samarbejdet med vores eksterne leverandør på området. Samtidig opnår du erfaring med og forståelse for kommunikation i en politisk styret organisation, der konstant er i udvikling og i offentlighedens søgelys.

 

Om os

Aarhus Letbane er en organisation kendetegnet ved en travl hverdag og en uformel omgangstone i et team af højt engagerede kolleger. Ikke to dage er ens, og med mange forskellige samarbejdspartnere spænder faglighederne bredt hos os.

Vores hovedkontor befinder sig lige ved siden af Ringgadebroen i Aarhus C. Vi sørger for din frokost hver dag, og du har også mulighed for at deltage i de sociale arrangementer, der løbende afholdes blandt andet DHL, julefrokost og sommerfest.

 

Alt det praktiske

Du har mulighed for at være i praktik hos os fra starten af august 2024 til slutningen af januar 2025 – længden af din praktik afstemmer vi sammen ud fra dine ønsker.

Vi afholder løbende samtaler og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt til job@aarhusletbane.dk, Att.: Praktikant, kommunikation. Har du spørgsmål til praktikken, kan du kontakte Projektleder Maja Bech på mbk@aarhusletbane.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson:
Maja Bech – mbk@aarhusletbane.dk
Praktikant til kommunikation
job@aarhusletbane.dk
Foto: Jens Hasse/Chili

Du er på vej væk fra Letbanens hjemmeside og på vej over til Midttrafik.dk

Ønsker du information om køreplaner og andre rejsetider?

Ønsker du at købe billet til Letbanen eller at finde priserne hertil?

P8A2997aaaaa-scaled.jpg

Skal du ud at køre med Letbanen?

Find information om køreplaner, billetter, priser og rejseregler. Kontakt Midttrafiks kundeservice.