Letbanens 5 værdier

Hos Aarhus Letbane danner vores værdier grundlag for vores daglige arbejde. Både hos medarbejdere, ledere og bestyrelsen. Vores værdier er rettesnore i de daglige beslutninger og handlinger, og de hjælper os med at skabe klare sammenhænge mellem formål og mål.

Vores værdier er udgangspunktet for den måde, vi samarbejder på hos Letbanen. Både i det daglige, interne samarbejde og i samarbejdet med eksterne parter. Vores værdier er et udtryk for vores kultur, og hvad der er værdifuldt og ønskværdigt for os som organisation.

For at sikre, at vores værdier er en tydelig del af vores hverdag, skal vi arbejde med dem løbende og gennem gode eksempler tydeliggøre, hvordan værdierne kommer til udtryk i vores daglige arbejde.

Åbenhed

For os er åbenhed det bedste udgangspunkt for dialog og problemløsning. Det er det, vores passagerer, borgere og samarbejdspartnere skal opleve.

Vi har stor gennemsigtighed i vores data omkring driften. Åbenhed og gennemsigtighed er helt naturlig for os.

Åbenhed kommer bl.a. til udtryk ved:

Ordentlighed

Vi opfører os altid ordentligt og behandler andre med respekt – især når vi agerer myndighed. Vi er ansvarlige i vores arbejde og kontakt med vores samarbejdspartnere, og vi er pålidelige i både dialog og resultater. Vi er altid ordentlige i vores adfærd, og i den måde vi arbejder og kommunikerer på. Vi udviser tillid til andre og opfører os, så andre får tillid til os.

Ordentlighed kommer bl.a. til udtryk ved:

Handlekraft

At være handlekraftig er nærmest en forudsætning for at arbejde hos Aarhus Letbane. Vi drives af vores vedholdenhed og initiativ til at finde de rigtige løsninger for vores produkt og vores samarbejdspartnere. Når løsninger er fundet, fører vi dem sikkert, effektivt og kompetent ud i livet.

Handlekraft kommer bl.a. til udtryk ved:

Kvalitetsbevidsthed

Vi vil levere høj kvalitet i vores leverancer til omverdenen. Det betyder høj kvalitet i driften, i trafikinformationen, i kommunikationen, i interaktionen med bestyrelse og ejere og alle andre aspekter. Vi mener, at sikkerhed og kvalitet på højt niveau er nødvendige forudsætninger for at kunne levere på hovedopgaven, nemlig at levere letbanetrafik.

Kvalitetsbevidsthed kommer bl.a. til udtryk ved:

Faglighed

Vi er en organisation, hvor et højt fagligt miljø er i centrum. Vi er ambitiøse og højt specialiserede indenfor hver vores felt. Vi brænder for den bæredygtige kollektive trafik og vores fagområde, hvilket skinner igennem i vores daglige arbejde.

Faglighed kommer bl.a. til udtryk ved:
Foto: Jens Hasse/Chili

Du er på vej væk fra Letbanens hjemmeside og på vej over til Midttrafik.dk

Ønsker du information om køreplaner og andre rejsetider?

Ønsker du at købe billet til Letbanen eller at finde priserne hertil?

P8A2997aaaaa-scaled.jpg

Skal du ud at køre med Letbanen?

Find information om køreplaner, billetter, priser og rejseregler. Kontakt Midttrafiks kundeservice.