Letbanen i Noerreport krydset

Vedligehold

Letbanesporet ved Nørreport skal vedligeholdes

I weekenden den 26. - 27. marts vil letbanesporet ved Nørreportkrydset være spærret.

Letbanesporet i krydset ved Nørreport skal vedligeholdes, og det kræver arbejde, der betyder, at både trafikanter og letbanetog vil have begrænset adgang gennem krydset. Arbejdet foregår fra natten til lørdag og frem til mandag morgen. Der vil desværre også blive støjgener, for naboerne til Nørreport krydset, i perioder under arbejdets udførelsen. 

For passagerne betyder det, at der ikke kører tog på L1, mellem Aarhus H og Østbanetorvet, fra lørdag morgen frem til søndag nat. Begge dage vil der kun være timedrift mellem Østbanetorvet og Grenaa. 

L2 mellem Aarhus H og Universitetshospitalet samt Lisbjergskolen vil også være lukket. Der vil være timedrift mellem Universitetshospitalet og Lystrup, der passer med videre forbindelse til og fra Grenaa. Strækningen mellem Odder og Aarhus H vil ikke blive berørt.

 

Aarhus Letbane og Midttrafik anbefaler, at man altid tjekker Rejseplanen og Midttrafiks hjemmeside, hvis man skal med Letbanen.

Med mere end 70.000 tog igennem krydset ved Nørreport hvert år, er det nødvenligt at vedligeholde sporene løbende, for at sikre at de ikke nedslides og påvirker driften og sikkerheden.

Vi beklager de gener arbejdet måtte have for både passagerer, naboer og øvrige trafikanter.