Ofte stillede spørgsmål

Der kan være mange forskellige årsager til støj fra Letbanen. Derfor er det vigtigt, at vi får så mange oplysninger som muligt for at kunne hjælpe dig.

 

  • Ved du hvor støjgenerne stammer fra?
  • Hvor er støjgenerne blevet registreret?
  • Hvornår er støjgenerne blevet registreret?
  • Hvordan vil du beskrive støjen?

 

Send os en mail på info@aarhusletbane.dk, og vi vil herefter på bedste vis tage hånd om problemet og kontakte dig, hvis vi har brug for yderligere informationer. 

Vild og selvsået vegetation, som fx brombær, alm. skovranke og brændenælder, er Aarhus Letbane ikke forpligtet til at fjerne. Du må selv bekæmpe planterne, hvis de gror ind over skel.

Aarhus Letbane fælder ikke træer uden for letbanens anlæg. Det er træejerens eget ansvar at fælde sine træer på en sikker måde, og det anbefales på det kraftigste, at få en professionel med både erfaring og forsikring til at gøre det. Hvis den professionelle træfælder har spørgsmål angående sikkerheden i forhold til Letbanen, er vedkommende meget velkommen til at skrive til Aarhus Letbane på mailen or-koordinator@aarhusletbane.dk 

Aarhus Letbane kan desværre ikke efterkomme særlige ønsker om fjernelse af træer, der skygger for sol eller udsigt, i perioden mellem plejetiltagene, da det medfører en dårlig udnyttelse af Letbanens ressourcer. Træerne får lov til at blive stående indtil, der laves bevoksningspleje på strækningerne, hvilket sker med flere års mellemrum.

Som nabo til Letbanen kan du løbende holde dig orienteret om længerevarende planlagt vedligehold her.

Foto: Jens Hasse/Chili

Du er på vej væk fra Letbanens hjemmeside og på vej over til Midttrafik.dk

Ønsker du information om køreplaner og andre rejsetider?

Ønsker du at købe billet til Letbanen eller at finde priserne hertil?

P8A2997aaaaa-scaled.jpg

Skal du ud at køre med Letbanen?

Find information om køreplaner, billetter, priser og rejseregler. Kontakt Midttrafiks kundeservice.