Følg Letbanen på Midttrafik Live


Det seneste år har Letbanen arbejdet tæt sammen med Midttrafik for at få Letbanens tog med på Midttrafik Live app’en. Det er nu lykkedes at få Letbanens IT systemer til at levere data til app’en.

Letbanen har siden åbningen arbejdet ihærdigt med at forbedre informationen til passagererne. Det er især i forbindelse med driftsforstyrrelser, at det er vigtigt at få meldt hurtigt og klart ud til passagerne. 

Man har tidligere udelukkende kunne se bybusserne i Aarhus i Midttrafik Live. Nu kan også Letbanes passagerer få glæde af app’en og følge Letbanen live og dermed se, hvornår toget ankommer.

Dataudvekslingen er blevet testet i en længere periode, og vi kan konstatere, at kvaliteten er så høj, at vi kan åbne for Letbanens visning. Det forventes, at der fortsat bliver behov for mindre justeringer og rettelser, når der begynder at komme feedback fra passagererne.

Midttrafik har derfor oprettet en formular på deres hjemmeside, hvor man kan indmelde fejl og forbedringsforslag. Du kan indsende dine input her og læse mere om app’en på Midttrafik.dk.

 “Midttrafiks Live app er et virkelig godt produkt, som jeg er meget glad for, at Letbanen nu også er en del af” udtaler Michael Borre, adm. direktør for Aarhus Letbane. “Det er et vigtigt skridt i forbedringen af informationen til Letbanens kunder”.

 


Lignende nyheder...

P8A2997aaaaa-scaled.jpg

Passagererne sætter igen rekord i Letbanen

Med mere end 1.4 millioner passagerer i første kvartal sætter passagererne endnu en gang rekord. Passagertallet er det højeste for et første kvartal i Letbanens …

Læs mere
odder_1280x500

Planlagt vedligehold mellem Odder og Aarhus H

I uge 16 vil Aarhus Letbane arbejde med vedligeholdelsesopgaver på strækningen mellem Odder og Aarhus H. Vedligeholdelsesarbejdet udføres hovedsageligt i nattetimerne for at undgå at …

Læs mere
Letbanen-Grenaa-Tango

Køreledningsmast beskadiget ved Ryomgård

I forbindelse med vedligehold på Grenaabanen er en køreledningsmast beskadiget. Under nattens vedligeholdelsesarbejder har Aarhus Letbanes (AAL) vedligeholdelsesentreprenør ramt en køreledningsmast. Masten er beskadiget og …

Læs mere
Vedligeholdkampagne-marts-2021-web

Planlagt vedligehold på hele Letbanestrækningen

I de kommende uger vil Aarhus Letbane arbejde med vedligeholdelsesopgaver på hele strækningen mellem Grenaa og Odder. I ugerne 11 og 12 arbejdes der mellem …

Læs mere
Aarhus-H-morgentrafik-til-web

2022 blev et rekordår for passagererne

For fjerde kvartal i træk sætter passagererne rekord, og dermed bliver det samlede passagertal for 2022 det bedste resultat i Letbanens historie.

Læs mere
Drift-2018

Letbanen kører normalt fra 8. december 2022

Efter fire uger med stærkt nedsat drift på især Grenaabanen, kører Letbanen igen normalt fra og med den 8. december.

Læs mere
Foto: Jens Hasse/Chili

Du er på vej væk fra Letbanens hjemmeside og på vej over til Midttrafik.dk

Ønsker du information om køreplaner og andre rejsetider?

Ønsker du at købe billet til Letbanen eller at finde priserne hertil?

P8A2997aaaaa-scaled.jpg

Skal du ud at køre med Letbanen?

Find information om køreplaner, billetter, priser og rejseregler. Kontakt Midttrafiks kundeservice.