36LMB 50Kr

Dagsbillet

Kør med Letbanen i juli for en halvtredser

Hvad enten du er turist eller bor langs letbanestrækningen, kan du i juli 2019 rejse med en dagsbillet i Letbanen for kun 50 kroner.

Voksne kan have to børn med gratis, og børn uden følge af en voksen kan rejse for 25 kroner. 

Til sammenligning koster en enkeltbillet mellem Aarhus og Grenaa 110 kroner i dag, så der er gode penge at spare. Billetten kan kun bruges i Letbanen og gælder derfor ikke i busser. 

God plads i sommermåneden

I sommerperioden er den kollektive trafik normalt ikke lige så benyttet som i de andre måneder. Der vil derfor være god plads til både nye kunder, der kan få øjnene op for Letbanen som effektivt transportmiddel, og alle dem, som er vant til at rejse med letbanetog. 

Dagsbilletten kan kun købes via Midttrafik app. 

Udstrakt hånd til områdets pendlere

Ud over den kommercielle dagsbillet kan kunderne i to måneder efter Letbanens åbning købe et særligt letbanekort til 800 kr. for 30 dage. Med Letbanekortet kan kunderne rejse frit på hele letbanestrækningen med både Letbanen og Midttrafiks busser. 

Letbanekortet er tænkt som et særtilbud til pendlere, der i en længere periode har måttet undvære togforbindelsen mellem Aarhus H og Grenaa, og som efterfølgende oplevede prisstigninger på pendlerkortet i forbindelse med takstreformen Takst Vest. 

Letbanekortet kan kun købes i Midttrafik app.